10 sterren die slecht ouder geworden zijn

Het is niet gemakkelijk om een kinderster te zijn of op jonge leeftijd groot succes en veel populariteit te hebben. Kijk voor een actueel voorbeeld maar eens naar de huidige publiekelijke ineenstorting van Justin Bieber, dan zie je hoe gemakkelijk het voor om jonge sterren is, om de controle te verliezen.

Veel kindersterren zien er niet uit als ze opgroeien. Terwijl het oneerlijk zou zijn om ze allemaal helemaal lelijk te noemen, is het zeker gemakkelijk te zien dat veel mensen lang niet meer zo schattig zijn, als ze ooit waren.

Dustin Diamond
Hij speelde Screech in het televisieprogramma ‘Saved by the Bell.’ Hij is niet lelijk, maar hoewel hij jonge acteur op een onhandige manier charmant was, vertaalde dit zich niet goed naar een volwassen man met dezelfde charme.

Danny Bonaduce

Hij speelde het schattige jonge kind in « The Partridge Family », maar zijn zware drugs- en alcoholmisbruik heeft inmiddels een verweerde look als gevolg. Hij heeft zijn zaken inmiddels weer op orde en probeert anderen te helpen de problemen te voorkomen die hij heeft meegemaakt.

Todd Bridges

Hij speelde Willis in de tv-show « Different Strokes. » Op dat moment had hij een grote afro en zag er geweldig uit. Nu is hij kaal en zijn grote eivormige hoofd mist dat prachtige haar om het te bedekken.