De 12 ergste tatoeages ter wereld

Als we besluiten om een tatoeage te nemen, moeten we beseffen dat zo’n tattoo permanent is. Dit is geen beslissing waar je licht over moet gaan want een tatoeage toont een deel van je persoonlijkheid.

Als je een tattoo wil laten verwijderen, kan je dat best door een laserbehandeling laten doen. Het is een chirurgische ingreep die golven met een hoge intensiteit gebruikt om de inkt permanent uit de huid te verwijderen. Hoewel deze behandeling niet pijnlijk is (ze wordt onder lokale verdoving uitgevoerd), laat ze soms kleine littekens achter op de behandelde zone.

Alvorens bij een tatoeëer langs te gaan, kan je je eerst best goed informeren. Als je niet naar deze raad wil luisteren, kijk dan eens even naar de volgende foto’s en je zal zien wat de erge gevolgen kunnen zijn. Je kan je niet inbeelden wat voor erge tattoos mensen laten zetten.

Gelukkig doet zot zijn geen zeer. Veel respect voor iedereen die een tattoo laat zetten en er fier op is. Een ding staat vast, mensen met een tattoo krijgen altijd veel aandacht waar ze ook gaan.

Deze man is zeker en vast een liefhebber van dammen

pires-tatouages-1