Top 10 Duurste Jachten in de Wereld

In 1905 had Otto Stork zijn scheepswerven bedrijf opgericht in Rendsburg.

Tegenwoordig maken het team van het bedrijf ongewone en luxe booten die over rivieren en zeeën varen. Ze maken indruk omdat ze heel snel zijn maar ook heel mooi. Geen een luxe Yacht wordt zo gebouwd.

Wij hebben 10 foto’s geselecteerd waarin je de verandering kunt zien, van het concept maar ook het verbetering van deze scheppen sinds een paar jaar.

1#

1930 – De driemaster zeilt : “ICH VERDIENE”, “I EARN” en “ANNEMARIE” waren het meest verkocht.

Ze waren prachtig en romantiek. Twintig jaar later, werden ze vervangen door kust motoren die groter en handiger waren van wege business.

2#

In de jaren vijftig en zestig, produceerde het bedrijf meer industriëlen schepen.

Cargo boten werden onderscheiden door eenvoudig en strikt design. Ze werden langer gebouwd en meer klassieker. Wat toen heel erg gevraagd werd: auto ferry’s met veel ruimte.

3#

In de jaren zeventig en tachtig, schepen werden indrukwekkender groter en zwaarder.

Toen wilden ze ook helikopter landingsplatforms erbij maken. Ook veranderen ze de form van de romp en de “neus”. Het eerste “Berlin” cruise boot was op het water gezet.

4#

2000. De “TATOOSH”. Een stijlvolle staal vijf dek waarop een zwembad licht maar ook een tennisbaan en zelfs een helikopter landingsplatforms. Ze is gestroomlijnd en ze heeft onovertroffen kracht.

Op deze Yacht, kun je een film kijken in een Dolby zaal. Je kunt ook genieten van een sauna, een 1m80 diep zwembad, een basketbal baan en een drukkamer waarin je lekker kan sporten. Daarnaast kan je ook nog een aquarium bewonderen.

5#

2006. De soepel en stabiel “TRIPLE SEVEN” super Yacht is nog indrukwekkender.

Hij lijkt een beetje op een fregat en is net een rees auto op het water. De hutten zijn licht en ruim. Alles is heel goed bedacht voor het gemak van de reiziger.

6#

2008. De elegantie van en laag silhouet, mooie dunnen lijnen en een verfijnd ontwerp. Dit is de “SIREN” Yacht.

Het was de eerste hydraulisch vouw voor een helikopter landingsplatform ter wereld, die ook een terras, een dance floor en een podium kon zijn. De nieuwigheid hiervan is natuurlijk het terras van de zijkant.

7#

2010. De “SYCARA V” super Yacht ’s kracht en elegantie maakt ons sprakeloos.

8#

2011.De “SAPPHIRE”. Deze scheep is uitgerust met het meeste complexe en mooiste licht systeem. Het is net als hij nachts schittert!

9#

2013. De “ODESSA II” is een family boot voor lange trippen.

Hij is elektronisch best innovatief: het helikopter landingsplatform kan veranderen in een podium met ontelbaar lichten en geluidinstallaties aansluitingen voor live shows.

In de woonkamer vind je jacuzzi, een heel grote film scherm, een fitness center en een privé spa en sauna.

#10

2017. Het werelds grootste zeil en “A” motor Yacht heeft het bouwen van scheppen voor eeuwig veranderd door zijn design.

Vergeleken met deze luxe en ultramodern Yacht, zijn alle anderen dwergen. Zijn carboon masten zijn 100 meters hoog en de romp is 142,80 lang. In uiterlijk lijkt deze boot bijna doorzichtig. Het bovendek is bijgevoegd in glas; Alleen van boven kun je zien dat er open gebieden zijn.

Kenmerken van de Yacht: 8 deken die verbonden zijn door liften, een zwembad, een helikopter landingsplatform, luxe hutten voor 20 mensen, simpele hutten voor 54 bemanningsleden. In de romp vind je grootte ovale patrijsporten en nog 24 hermetische deuren. Nachts zijn er blauwe lichtjes onder het water.

Deze hele wonderboot kost 345 miljoen euro’s. Het interieur van deze gigantische Yacht is nog een mysterie


VOLGENDE